OKULUMUZ ÖĞRETMENİ ARZU ERÇİN'İN DE DAHİL OLDUĞU STEM IN MY CLASS E-TWİNNİNG PROJESİ 1-I SINIFINDA UYGULANMAYA BAŞLAMIŞTIR

Okulumuz öğretmeni Arzu Erçin'in de dahil olduğu Stem In My Class e Twinning projesi 1-I sınıfında uygulanmaya başlamıştır. Projede Türkiye,Romanya,Bulgaristan ,Yunanistan,Azerbaycan'dan ortaklar yer almaktadır.Bu proje ile öğrencilere STEM; Bilim(Science), teknoloji(Technology), mühendislik(Engineering) ve matematik(Mathematics) olmak üzere dört disiplini bütünleştiren bir öğrenme, uygulama ve geliştirme yaklaşımı etkinlikleri yaptırılacaktır.STEM,  öğrencilerin aşağıda sıralanan 21. Yüzyıl becerilerinin gelişmesine katkı sağlar:

·      Fen, Matematik ve Teknoloji okuryazarlık düzeylerini artırır.

·      Eleştirel ve kritik düşünme becerisi kazandırır.

·      Günlük hayatta karşılaşacakları hayat problemlerinin farkına varmalarını sağlar.

·      Üreten birey olmalarını katkı sağlar.

·      Yaratıcılığı artırır.

·      İşbirlikçi çalışma becerisini güçlendirir.

·      Kişilerarası iletişim becerilerini geliştirir.

·      Değişime ve yeniliğe karşı merak duygusunu uyandırır.

·      Girişimcilik becerilerinin gelişmesine destek olur.

·      STEM kariyer alanlarında duyulan ihtiyacı karşılamalarını kolaylaştırır.

12.02.2024 70

12-02-202412-02-202412-02-202412-02-2024